måndag 16 april 2012

Retro i Berlin

Vi har hört att det är staden som har allt! Det måste vi måste vi såklart testa.   I maj åker vi dit på en weekendresa för att ta pulsen! Klarar staden retro-testet?

Redan nu passar vi på att att reka lite om det finns några bra butiker med 50-70-tals inredning, prylar, tyger med mera. 


Vi är inte så intresserade av vintage-kläder vilket verkar finnas i överflöd vid en google-sökning. Har du några tips på butiker eller annat vi inte får missa? Kanske klubbar eller caféer? Och bra väskbutiker? 
Alla tips som är retro-inspirerade tas tacksamt emot!

Om det blir några fynd eller om vi hittar några roliga butiker kommer vi självklart att berätta om dessa på Orange-retro längre fram i vår. 


2 kommentarer:

  1. hej! gå in på min blogg och välj juli 2011, där har jag allra överst en loppisguide till berlin som ni inte kommer att bli besvikna på! den är skriven i somras alltså och jag rekommenderar främst den översta loppisen jag listat där, flohmarkt am arkonaplatz. även de andra men den är allra bäst för 50/60/70-talsprylar! söndagförmiddag är det som gäller för den och för de andra berlinloppisarna. mycket nöje!

    SvaraRadera
  2. Åååh! jättetack för ditt svar. Det här var till en stor hjälp. Vi kommer definitivt ta till oss dina tips och rekommendationer. Vilken fin blogg du har förresten, hoppas att det inte gör något att vi lägger till den på vår länklista.

    SvaraRadera