tisdag 21 augusti 2012

Grattis Orange! Över 10 000 besökare!

Välkommen tillbaka! Nu är vi här igen utvilade efter sommaruppehållet och i höst hoppas vi på många fina fynd. Inte en enda liten retropryl kommer att gå säker för vår kamera eller penna. Hoppas att du kära läsare haft en fantastisk sommarledighet!  Jo, en annan sak, nu när vi är tillbaka passar vi på att fira lite - Orange har haft över 10 000 besökare!

Förläng sommaren! Blommor och krukväxter ger sommarkänsla. Här i gamla fina krukor från 50- och 60-talet.
I juni 2008 startade vi bloggen för att visa våra retrofynd för nära och kära som också älskar retro och gamla prylar. Vi har aldrig gjort, och pågrund av tidsbrist kommer vi nog aldrig att göra, reklam för Orange. Bloggen bara finns där för de som vill läsa om fynd, händelser från förr eller kanske få lite inspiration till hemmet. Sen behöver vi rätt ofta mer kunskap, tips och råd. Då har du som läsare varit till ovärderlig hjälp. Hur just du har hittat till Orange har vi ingen aning om, men vi är såklart glada för att du gör det! Om du gillar det du läser sprid gärna!

10 000 besökare! För dig kanske det inte är något märkvärdigt: "Men hallååå, fyra år liksom..." För oss är det jättemycket eftersom sidan är så anonym. Sen vet vi inte om det är unika besökare (vi har dock tagit bort oss själva i statistiken), men vi bryr oss inte om det. Vi får låtsas iallafall. Och vet du, vi är jättestolta! Tack så mycket för att du kikar in på Orange i bland. Det gör ju det hela mycket roligare att arbeta med denna blogg. Har du synpunkter eller vill att vi ska skriva om vissa speciella saker eller har andra funderingar. Mejla oss, till höger på sidan finner du vår mejladress.

Orange mest lästa inlägg:
 • Astra vs Zebra 1-0
 • Dags för motion - 1 km loppis
 • Gammal Ikea-lampa som ny
 • Kökshylla med smågodis
 • Mångkonstnären Edward Hald

2 kommentarer:

 1. Grattis till 10 000 besökare på er blogg, som är en av mina favoriter :)

  SvaraRadera
 2. Åååh! Vad glada vi blev nu. Tack så mycket, vi suger i oss berömmet! :)

  SvaraRadera